Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: G110


Takvåning Playa Flamenca

Pris 279.000 €


Referens: G110

Byggår: 

Byggyta:  

Balkong: 16 m2

Balkong: 35 m2

Takterass: 68 m2

Sovrum: 2

Bad: 2

Våning: 

Hiss: 

Bad: 

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per månad: 50€

Skatt per år: 153€

Avstånd till havet:  m

Parkering: Ja


Magnifik takvåning i Playa Flamenca, belägen i den vackra Residencial El Bosque. Lägenheten består av 2 sovrum och 2 badrum, öppet kök, två terrasser på 16m2 och 35m2, vardagsrum/matsal och ett stort 68m2 solarium med sol hela dagen och utsikt över havet och omgivningen. Täckt privat parkering ingår i priset. Ett elegant hem i ett utmärkt läge i ett populärt område.


Trevlig gemensam pool och gröna och välskötta gemensamma utrymmen. Inom gångavstånd flera restauranger, affärer, gym och andra tjänster. 


Ca. 45 minuter med bil till Alicante flygplats. Närhet till La Zenia Boulevard samt lördagsmarknaden i Playa Flamenca.
Kontakta oss idag för visning.

Här bor du tryggt och lugnt.


Välkommen på visning!Playa Flamenca

Playa Flamenca ligger i den södra delen av Costa Blanca, några kilometer söder om Torrevieja. Playa Flamenca sträcker sig från havet och några kilometer in i landet och är livligt befolkat året runt. I närområdet ligger Punta Prima, La Zenia, Los Altos, Zenia Mar

Strandliv, restaurangliv kombinerat med promenadstråk

Playa Flamenca har härliga, gyllene stränder med kristallklart vatten. Stränderna har utsetts med blå flagg i och med den fina miljön, servicen och säkerheten. De tre lokala stränderna är Cala Penas, Cala Mosca och Cala Estaca. Cala penas ligger längs norrut och är en liten strand utan några faciliteter. Cala Mosca har en ny strandpromenad och under sommaren finns en snackbar. På strandpromenaden hittar man även en liten lekplats. Cala Estaca är en stor strand som på sommaren har duschar, toaletter, snackbar och volleybollnät. Längs med kusten finns långa fina promenadsträckor där man även kan hitta flera mysiga restauranger. Här kan man sitta och äta god mat med en underbar utsikt över havet.

Golf och Gym

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv... I centret längs N332 ligger ett stort gym som har det mesta att erbjuda för att hålla sig i trim.

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och Playa Flamenca. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 40 minuter till Alicante flygplats eller till Murcia flygplats.

Familjeliv

I Playa Flamenca ligger den skandinaviska skolan som finns på Costa Blanca. Här går ungefär 150 barn från hela Norden. På strandpromenaden hittar man även en liten lekplats. Längs med kusten finns långa fina promenadsträckor där man även kan hitta flera mysiga restauranger. Här kan man sitta och äta god mat med en underbar utsikt över havet. Go-kartbana för motorheads.