Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 219


Nybyggda lägeheter i Torrevieja, precis vid havet. 1-4 sovrum. 1-3 bad.

Pris från 185.000€ - 409.000€


Nyproducerade lägenheter som är inflyttningsklara december2022 (uppgift från byggare), precis vid havet och nära city Torrevieja.

Här når du stranden under 1 minut. 

Lägenheterna är byggda enligt hög standard. 1, 2, 3  eller 4 sovrum och 1-3 bad.

Balkong med havsutsik 

Gemensam takterrass, nås med hiss.

Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på andra projekt i centrum eller omnejd? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på södra Costa Blanca, hör av dig.Välkommen på visning! 

Torrevieja 

I torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Hörliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!