Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 710


Modern Villa i Los Alcazares. 3 sovrum, 3 bad, privat pool.

Pris 375.000€ 


Här bor du mellan havet, stranden och La Serena Golf 8 minuter med bil, ett par mil söder om Torrevieja.

Villan är inflyttningsklar October 2022. Har egen 18 m2 pool, 196 m2 trädgård och privat 63 m2 takterrass.

3 rymliga sovrum och 3 badrum på totalt 110 m2. Undervåning på 116 m2 - gott om utrymme!

Allt med en mycket hög standard.

 

Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.

Ca. 60 minuter till Alicante flygplats via AP-7, 20 minuter till La Zenia Boulevard, 20 minuter till Lo Romero, Las Ramblas, Campopamor golfbanor.

                         

Välkommen på visning! 

Los Alcazares


Två hav längs samma kust, Mar Menor och Medelhavet. En lång rad med stränder att njuta av eller varför inte i en liten badvik. 3000 soltimmar per år och en medeltemperatur på 19 °C gör Costa Cálida till det ideala resmålet för den som söker sol, bad och avkoppling – såväl sommar som vinter.

Kusten är en av de bästa i världen för den som älskar vattensporter – här kan man segla, åka motorbåt och vattenskoter, paddla kanot, vindsurfa och surfa på vågorna, och det finns mängder av fritidshamnar, båtklubbar och kurser att välja mellan.

I regionen Murcia kan du spela golf året runt med 22 högklassiga banor, designade av berömda golfspelare - utgör Costa Calida till en av de främsta destinationerna för golfresor i Europa.

Professionella och amatörer kan spela sin favoritsport längs kusten under alla årstider. Dessutom ligger alla banorna inom ett område på 35 kvadratkilometer, vilket innebär att du kan spela på flera banor under en och samma golfresa.

På Costa Cálida i regionen Murcia kan du också njuta av hälso- och skönhetsbehandlingar, utsökt mat, avkoppling, turism. På kurorter, spaanläggningar ocg center Thalassoterapi kan du koppla av och njuta av den hälsobringande och väl görande leran från Mar Menor.

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 60 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.