Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 316


Modern villa i lugna gröna Campoverde, Pilar de la Horadada 3 sovrum, 2 bad, privat pool.

Key ready. Pris från 335.000€ - 415.000€ 


Här bor du i mysiga Campoverde, i kuperad miljö lugnt och skönt i Pilar de la Horadada kommun, ett par mil söder om Torrevieja.

Villan är inflyttningsklar September 2022 har egen pool, trädgård och privat takterrass.

Villan har 3 rymliga sovrum och 2 badrum. 

All service finns i närområdet med en centrumgata och ett flertal restauranger och caffer.

Större affärscenter och utbud av restauranger i Pilar de La Horadada några minutrers bilväg mot havet.

Fantastiskt läge!


Kontakta oss för info och planritning.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.

Ca. 50 minuter till Alicante flygplats via AP-7, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 15 minuter till Lo Romero, Las Ramblas, Campopamor golfbanor.

                         

Välkommen på visning! 

Byn vid havet -Torre de la Horadada

Bara 6 kilometer österut kommer du till byn Torre de le Horadada, med sin närhet till havet och den mysiga marinan tillsammans med det lilla by-torget är området mycket populärt.

Strandliv och havsnära promenader samt historiska monument.

Kommunen nyligen skapade från dess segregering av Orihuela 1986, som består av den urbana kärnan i inlandet och en stad i kusten bildad av Mojón, Mil Palmeras och Torre de la Horadada, där det finns en marina . I norr och vid Sierra Escalona finns urbaniseringen av Pinar de Campoverde, bostadsområde med kvalitet, där det finns rekreationsområden och möjligheter att vandra genom två sträckor, en av fyra kilometer och som ligger inom av urbaniseringen, och ytterligare en av tio kilometer och det slutar vid El Río stranden. Det är en kommun som främst kännetecknas av dess 5 km av allmänt välbevarade stränder, bland annat bör vi markera El Mojón Beach (i El Mojón); Las Higuericas Beach, Las Villas Beach, El Puerto Beach, El Conde Beach, Los Jesuitas Beach och Calas de Rocamar (i Torre de la Horadada); och Playa del Río, Playa Mil Palmeras och Playa Vistamar (i Mil Palmeras). Du kan njuta av och köpa trädgårdsprodukter av mycket god kvalitet. Det rekommenderas att besöka det arkeologiska-etnologiska museet Gratiniano Baches ligger i C / Carretillas 19, liksom de romerska stenbrott vid foten av floden Beach i Mil Palmeras, bredvid mynningen av Seco-floden.

Golf

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 55 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggning kommer att anläggas i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.