Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 207


Lyxiga radhus i Horadada med 3 sovrum & 3 bad. Trädgård och takterrass.

Pris 295.900 €


Här bor du  i populkära Horadada ett par mil söder om Torrevieja. Lyxiga rad byggda i modern stil med material av högsta kvalitet.

Du har 3 sovrum och 3 badrum. Ca 600 meter från havet.
Fasad i modern stil med natursten och puts. Här har du stort grönområde med pooler.
Golvvärme i badrum samt vardagsrum och kök, ingår gör vitvaror, förinstallation för AC/Värmeväxl. Elektriska fönster jalusier.
5 minuters promenad till stranden eller till Torre de Horadada med fritidshamn och restauranger.

Affärscenter och större utbud av restauranger i Pilar de La Horadada några minutrers bilväg inåt land.

Nytt center vid Horadada torg i närområdet. Fantastiskt läge!


Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd.

Ca. 50 minuter till Alicante flygplats via AP-7, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 10 minuter till Lo Romero golfbana.

                         

Välkommen på visning! 

Torre de la Horadada

Med sin närhet till havet och den mysiga marinan tillsammans med det lilla by-torget är området mycket populärt. Här har man promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil en kort tur på under 15 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar ett livligare utbud.

Torre de la Horadada där  finns en marina . Det är en kommun som främst kännetecknas av dess 5 km av allmänt välbevarade stränder, El Mojón Beach, Las Higuericas Beach, Las Villas Beach, El Puerto Beach, El Conde Beach, Los Jesuitas Beach och Calas de Rocamar och Playa del Río, Playa Mil Palmeras och Playa Vistamar. Det rekommenderas att besöka det arkeologiska-etnologiska museet Gratiniano Baches ligger i C / Carretillas 19, liksom de romerska stenbrott vid foten av floden Beach i Mil Palmeras, bredvid mynningen av Seco-floden.


För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...


Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 55 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggning kommer att anläggas i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.