Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R90


Campoamor. Lyxvilla. 4 sovrum 4  badrum.

 Nytt Pris 990.000€ (1.100.000€)


Lyxvilla med havsutsikt från terrassen på 199 m2, modern stil (2015).

4 sovrum, 3 av dem på bottenvåningen och ett på övervåningen och 4 badrum. Privat infinitypool 8X4 m och utekök med grill, tomt på 500 m2.

Trädgården har konstgräs med hög finish. Fastigheten är i perfekt skick med genomgående högkvalité, säljs möblerad.

Ligger i det exklusiva bostadsområdet Dehesa de Campoamor, som har Marina, Tennis / Paddle Club, småbåtshamn, spektakulära stränder och en omfattande tallskog.

100 meter från Aguamarinas strand, 50 meter från service (stormarknad CONSUM, franskt bageri, läkarmottagning, apotek, restauranger...) och några kilometer från golfbanorna i Villamartin, Campoamor och Las Ramblas.


Vill ni ha info på liknande projekt? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på södra Costa Blanca.


Välkommen på visning!

Campoamor


Campoamor är uppvuxet och kuperat med gröna parker, pinjeträd, palmer samt gott om gång- och cykelvägar. Fantastisk strand!


I Campoamor hittar man all sorts service som du behöver. Du har en mysig marina med möjlighet till att hyra båtplats i mån av tillgänglighet. Det finns allt från strandbarer till restauranger samt kaféer. I närområdet finns även olika marknader. Vid strandpromenaden finns både restauranger och barer. Detta är ett grönt och uppvuxet område för alla olika åldrar.


För golfare är detta bostadsområde utmärkt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv.


Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker för de mindre. Sportanläggning finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.