Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 242


-SLUTSÅLT-


Nybyggda mycket prisvärda lägenheter i Torrevieja cenrtum. 700 meter från Playa Cura.

1, 2 eller 3 sovrum. 1 alt. 2 bad. Pris från 99.900€ - 199.900€Nyproducerade lägenheter i lugna kvarter nära till city livet i Torrevieja. Här når du enkelt någon av den stränder som ligger i anslutning till stan, tex Playa del Cura som ligger ca 700 meter ner för backen. Lägenheterna är byggda enligt god standard. Möbler, belysning och vitvaror ingår. Du kan väljs mellan 1, 2, eller 3 sovrum, 1 eller 2 bad beroende på lgh. Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.

Bostäderna kommer med tillgång till pool. Garage och förråd kan köpas till.

Fler projekt finns centralt, med samma byggmästare.


Välkommen på visning! 

Torrevieja 

I torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Hörliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!