Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 236


Altos de Campoamor, på toppen ovanför Campoamor stranden och båthamnen. Priser med 2 sovrum plan 2, från 96.000€.  3 sovrum i markplan från 135.000€ eller 3 sovrum m. takterrass.

Pris från 210.000 €


Detta lägenhetskomplex är färdigställt och byggt i 10 plan. Ligger ca 800 meter från den vackra Campoamostranden med underbar havsutsikt från de övre planen.

Du kan välja mellan 2 eller 3 sovrum med 1 alt. 2 badrum och balkong från markplan till toppvåningen som är lägenhet av duplexmodell i 2 plan med fantastisk havsutsikt, pris upp till 235.000 euro för takvåningarna.

Kontakta oss för mer info och aktuell prioslista med ytmått etc...

Alla lägenheter har vitvaror inkluderat och förinstallation av AC. Dessutom har du möjlighet att köpa till en parkeringsplats i garaget.
Området har en fin och grön poolområdet samt en tennisbana .
Lägenheterna ligger nära till alla bekvämligheter du kan behöva som supermarket, restauranger, apotek och shoppingområdet .

Vill ni ha info på liknande projekt? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på södra Costa Blanca.


Välkommen på visning!

Campoamor


Campoamor är uppvuxet och kuperat med gröna parker, pinjeträd, palmer samt gott om gång- och cykelvägar. Fantastisk strand!


I Campoamor hittar man all sorts service som du behöver. Du har en mysig marina med möjlighet till att hyra båtplats i mån av tillgänglighet. Det finns allt från strandbarer till restauranger samt kaféer. I närområdet finns även olika marknader. Vid strandpromenaden finns både restauranger och barer. Detta är ett grönt och uppvuxet område för alla olika åldrar.


För golfare är detta bostadsområde utmärkt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv.


Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker för de mindre. Sportanläggning finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.