Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 306


Behovsanpassa din lyxvilla i Dehesa de Campoamor, ovanför Campoamor strand och hamn.

 500 kvm tomt, privat pool, fr. 200 kvm boyta, 1-8 sovrum, - badrum, pris från 775.000 €.  


Denna luxus villa, är för dig som vill ha ett boende med hög standard. Villan ligger i Dehesa de Campoamor strax söder om Torrevija och ca 50 km syd om Alicante.

Tillsammans med de fantastiska stränderna Aguamarina och la Glea hittar du alla bekvämligheter du behöver för det dagliga livet inom räckhåll.

Det är ett perfekt val för lugnt boende med närhet till en fantastisk stran och en fritidsbåtkhamn m,ed flera fina restauranger längs havet.

Här kan du anpassa din villa efter dina önskemål med stor tomt på 500 m2, egen privat pool och privat trädgård.


Kvalitetsbeskrivning:


STRUKTUR: Väggfundament av armerad betong. Förstärkt betongkonstruktion i enlighet med byggföreskrifter. Strukturell kvalitetskontroll av en certifierad teknisk kontrollorganisation. Inre yta. Termisk / akustisk isolering λ≤ 0,030 W / mK, i enlighet med gällande kod för överensstämmelse med energibesparingskraven som fastställs i den tekniska byggkoden. 7 cm tjock inre dubbel ihålig tegelvägg, fäst med murbruk.
Elektriska persienner.
Dubbelglas av Climalit-typ med uttorkad luft och polyvinylbutyralruta.

Elklassificering i enlighet med lågtekniska elektrotekniska föreskrifter. “Simón 82-koncept” av högsta kvalitet eller liknande strömbrytare och uttag för att matcha bildrutor. Telefon- och tv-punkter i sovrum och vardagsrum. Valfritt videointercom-system med tangentbord och trådlös styrning.

Utomhusbelysning hemautomation (simulerar närvaro hemma). Valfri insida belysningskontroll. Valfri klimatreglering. • Om du vill ha elektriska persienner finns det möjlighet till automatisk persiennereglering (inklusive "nära hem" -kontroll). 

Valfritt hemautomatiseringssystem i fallet med Air Zone och / eller golvvärme.

AIR-installation av Climavertype-kanalens luftkonditionering i hela hemmet, från badrummet där enheten ligger till huvudrummen (vardagsrum, sovrum, etc.) exklusive badrum och kök. Valfri luftzon. Värme- och kylpumpsystem.

Golvvärme i badrum. Golvvärme som tillval i hela huset.
Kök, Siemens IQ500 eller liknande apparater (kyl, ugn, keramikhäll och köksfläkt). Valfri mikrovågsugn, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare. Compac, Silestone eller liknande bänkskiva. Modell att välja bland sortiment. Valfri osmosfilterkran.

UTOMHUS Plats inhägnad på framsidan med låg vitmönstrad vägg, kalkstenhantering och metallstängsel. Cypress eller liknande häck. Sidostängsel med 1,50 m hög Hercules stängsel och / eller betongvägg där det behövs på grund av höjdskillnader. Trädgårdsplanter. Pergola skuggning över terrassen och konstgjord stenåtkomst förstärkt med glasfiber. Valfria baldakiner på delar av eller hela pergola.

Golvplattor utomhus från högkvalitativa, halksäkra kakelplattor. Parkeringsplats med stämplad betong.  Elektriskt grind.
Pool  i betong med porslinsplattor och trappsteg för enkel åtkomst och sittplats. Dusch i poolområdet. Valfritt uppvärmt vatten. Valfri saltvattenklorering. Poolutrust ning: • Större pool (4m x 8m) • Säkerhetsstängsel med snabb frigöring • Uppvärmt vatten genom aerotermiskt värmeanläggning

Naturligt gräs med bevattningssystem och programmerare (6 månaders underhåll ingår).

Medelhavsväxter med lågt underhåll med lågt vattenbehov. Träd planterade till bra starthöjd (från 2 till 4 meter beroende på art).

FÖRINSTALLATION AV UTEKÖK Vatten och dräneringspunkter kommer att monteras om kunderna vill montera ett utekök. Kraftpunkter monterades också. Bänkskiva som tillval med handfat och / eller grill.
SOLARIUM Om kunder vill inkludera ett solarium i sitt hem kan de valfritt inkludera en jacuzzi och dusch i detta område.

ÖVRIGA EXTRA: • Öppen spis i vardagsrummet • Ljudsystem - hela huset • Hydromassagesystem i duschen


Villan ligger nära till alla bekvämligheter du kan behöva som supermarket, restauranger, apotek och shoppingområde.

Kontakta oss för mer info, kvalitetsbeskrivnning samt vilka möjlighetetr som finns, förslag på planritningar etc.

Vill ni ha info på liknande projekt? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på södra Costa Blanca.
Välkommen på visning!

Campoamor


Campoamor är uppvuxet och kuperat med gröna parker, pinjeträd, palmer samt gott om gång- och cykelvägar. Fantastisk strand!


I Campoamor hittar man all sorts service som du behöver. Du har en mysig marina med möjlighet till att hyra båtplats i mån av tillgänglighet. Det finns allt från strandbarer till restauranger samt kaféer. I närområdet finns även olika marknader. Vid strandpromenaden finns både restauranger och barer. Detta är ett grönt och uppvuxet område för alla olika åldrar.


För golfare är detta bostadsområde utmärkt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv.


Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker för de mindre. Sportanläggning finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.