Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 271


Exklusiva villor, med stora terrasser i Villamartin.

3 sovum 2 bad, takterrass. privat pool och gemesamt grönområde.

Priser från 315.000 €


Dessa exklusiva villor ligger beläget i Villamartin och byggs i modern stil och fräscht design med mycket detaljer och inslag av natursten.

Här har du bra storlek på ytorna, runt 80-95 kvm delat på 3 sovrum 2 bad med takterrass på ca 40-45 kvm, pris från 315.000 euro.

Begär prislista och planritning.


Ingår gör:

PRE-INSTALERING AV LUFTKONDITIONERING 
PRIVAT PARKERING

ALARMSYSTEM

UTOMHUSBELYSNING 
TRÄDGÅRD
PRIVAT POOL


Här har du nära till Villamartin golf, Villamartin Placa samt ett flertal butiker och restauranger.


Vill du ha info på liknande fastigheter? Vi förmedlar de flesta aktuella nyproduktionerna på södra Costs Blanca!


Nära Villamartin golf. Costa Blanca, Orihuela Costa, Villamartin. Torrevieja. Ca 45 minuter till Alicante flygplats
                            


 Välkommen på visning! 


Villamartin

Området med sina gröna palmalléer, exklusiva miljö och ständig rörelse året om, gör att många trivs här speciellt de som vill ha nära till golfen. Det finns ett brett utbud av aktiviteter och nöjen och området är kuperat med flera fina utsiktspunkter.

Villamartin är känd för sin centrala "Plaza" som ligger nära Villamartin Golf. Här finns bank, livsmedelsbutik, läkarmottagning, en mängd barer, nattklubbar, kaféer och restauranger.

För golfare är detta område perfekt, supernära flera av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, och Las Colinas

Med buss kan du ta dig ner till stränderna eller några av de flera shoppingcentren. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.

Promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil eller cykel en tur på under 10 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar mer aktivitet. Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre, samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.