Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 235


Turquesa del Mar i Playa Flamenca. Priser med 1 sovrum från 152.000 €. 2 sovrum i markplan

pris från 168.000 € eller 3 sovrum pris från 191.000 €


Modernt projekt i Playa Flamenca området med närhet till det stora shoppingcentret La Zenia Boulevard nära golfbanorna och en kortare tur havet.
Lägenheterna i markplan har 2 sovrum och 2 badrum priser från 168.000€.

Lgh med 3 sovrum pris 191.000€ och lgh med 1 sovrum pris 152.000€.
Modern design med mycket ljus från de stora fönstren.
Öppen planlösning mellan kök och salong. Terrasser från ca. 13 kvm till 29 kvm.

Lägenheterna ligger nära till alla bekvämligheter du kan behöva som ett stort utbud av supermarkets, restauranger, apotek och shopping mall.

Vill ni ha info på liknande projekt? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på södra Costa Blanca. Välkommen på visning!

Playa Flamenca

Playa Flamenca ligger i den södra delen av Costa Blanca, några kilometer söder om Torrevieja. Playa Flamenca sträcker sig från havet och några kilometer in i landet och är livligt befolkat året runt. I närområdet ligger Punta Prima, La Zenia, Los Altos, Zenia Mar

Strandliv, restaurangliv kombinerat med promenadstråk

Playa Flamenca har härliga, gyllene stränder med kristallklart vatten. Stränderna har utsetts med blå flagg i och med den fina miljön, servicen och säkerheten. De tre lokala stränderna är Cala Penas, Cala Mosca och Cala Estaca. Cala penas ligger längs norrut och är en liten strand utan några faciliteter. Cala Mosca har en ny strandpromenad och under sommaren finns en snackbar. På strandpromenaden hittar man även en liten lekplats. Cala Estaca är en stor strand som på sommaren har duschar, toaletter, snackbar och volleybollnät. Längs med kusten finns långa fina promenadsträckor där man även kan hitta flera mysiga restauranger. Här kan man sitta och äta god mat med en underbar utsikt över havet.


För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv... I centret längs N332 ligger ett stort gym som har det mesta att erbjuda för att hålla sig i trim.


Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och Playa Flamenca. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 40 minuter till Alicante flygplats eller till Murcia flygplats.


I Playa Flamenca ligger den skandinaviska skolan som finns på Costa Blanca. Här går ungefär 150 barn från hela Norden. På strandpromenaden hittar man även en liten lekplats. Längs med kusten finns långa fina promenadsträckor där man även kan hitta flera mysiga restauranger. Här kan man sitta och äta god mat med en underbar utsikt över havet. Go-kartbana för motorheads.