Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 264


Ny "key ready" markplansbungalow i Torrevieja. 3 sovrum, 2 bad samt källare. Bra läge med närhet till Habaneras shoppingcenter. Ca. 900 meter till havet och båthamnen, ca 20 minuters promenad till centrum. Pris 274.900€


Nyproducerad markplanslägenhet inflyttningsklar i lugnt område nära shopping och city i Torrevieja. Här kan du promenera till hav, strand och centum och njuta av alla utbud man kan behöva för ett avslappnat liv. Lägenheten är byggd i hög standard, ingår gör: Vitvaror, luftkonditionering och golvvärme ingår i hela huset


Kontakta oss för planritning.


Vi arbetar för att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig här i Spanien på svenska.
Vill du ha förslag på liknande boenden? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på södra Costa Blanca.

Område: Costa Blanca, Guardemar. Nära Torrevieja. Ca. 25 minuter till Alicante flygplats.  


Välkommen på visning! 


Torrevieja 

I torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transporter till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen.

Något som också attraherar är den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta samt otroligt billiga grönsaker och frukter.

Välkommen på ett besök!