Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 720


Moderna kvalitetslägenheter i Torrevieja centrum 250 meter från Playa Cura, 3 sovrum, 2 bad.

Pris från 279.000 €

Alternativt:

Penthouse med takterrass, 2 sovrum 2 bad.

Pris 340.000 alt. & 370.000 €Nyproducerade lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum, eller välj en av två aticos, 2 sovrum 2 bad med privat takterrass, grill och utedusch. Här har du nära till både strand och cityliv i Torrevieja. Här når du enkelt någon av den stränder som ligger i anslutning till stan, tex Playa del Cura endast 250 meter bort.. Lägenheterna är byggda enligt hög standard, golvvärme i badrum, belysning och vitvaror ingår.

Gemensam pool och bastu, som bäddat för en avslappnad livsstil.

Det finns flera valmöjligheter på utförande i de olika planen. Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.

Bostäderna kommer med tillgång till b<stu och po

Kontakta oss för prislista och planlösningar.


Ca. 30 minuter med bil till Alicante flygplats.


Välkommen på visning! 

Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Hörliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!