Svensk Fastighetsmäklare i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 269


Moderna lägeheter i Pilar de la Horadada med 2 eller 3 sovrum, 2 badrum.

Välj lägenhet med trädgård eller med takterrass.

Pris från 167.900 € - 232.900 €


Pilar de la Horadada ett par mil söder om Torrevieja, här bor du i spansk miljö med stort utbud av allt du behöver. 

Dessa trevliga lägenheter är byggda i modern stil med material av god kvalitet.

Du kan välja mellan 3 sovrum och 2 badrum i övre plan inklusive en stor takterrass på 93 kvm. Pris fr. 221.900 €

Alternativt 2 sovrum 2 badrum i markplan med en terrass på ca 35 kvm. samt parkering. Pris fr. 167.900€

Ca. 2500 meter från havet. Här har du gemesamt  grönområde med pool.

Inkluderat i priset är ledlamporna i vardagsrummet / köket, downlight i toaletter, vitvaror i köket (ugn, spis, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrovågsugn), golvvärme i badrummen. Pre-installation för AC. 
Beräknad inflyttnning december 2021


Kontakta oss för info, planritningar och senaste prislista.


Vill du ha info på liknande bostäder kring Torrevieja? Vi förmedlar de flesta nyproduktioner på Costa Blanca syd


Ca. 50 minuter till Alicante flygplats via AP-7, 15 minuter till La Zenia Boulevard, 10 minuter till Lo Romero golfbana.

                         


Välkommen på visning! 

Pilar de la Horadada

Med sin närhet till havet och samtidigt kunna njuta av den lite större bykänslan i spansk miljö, är dett a för dig som vill ha lite av allt. Här har man promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil en kort tur på under 15 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar ett livligare turistiskt utbud.

Detta är en kommun som främst kännetecknas av dess 5 km av allmänt välbevarade stränder, El Mojón Beach, Las Higuericas Beach, Las Villas Beach, El Puerto Beach, El Conde Beach, Los Jesuitas Beach och Calas de Rocamar och Playa del Río, Playa Mil Palmeras och Playa Vistamar. Det rekommenderas att besöka det arkeologiska-etnologiska museet Gratiniano Baches ligger i C / Carretillas 19, liksom de romerska stenbrott vid foten av floden Beach i Mil Palmeras, bredvid mynningen av Seco-floden.


För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...


Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 55 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggning kommer att anläggas i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.