Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: R99


Takvåning Punta Prima
133.000 € SÅLD!
LÄGENHET I PUNTA PRIMA 500 METER FRÅN STRANDEN.
Trevlig takvåning på 2:a våningen, i mycket gott skick, belägen i Residencial Torre Roció, i
Punta prima.

- Norr orientering.

- Med en yta på ca 50m2 består den av 2 sovrum och 1 badrum.

- Öppet kök, utrustat.

- Takterass på ca 25m2, med grill och förråd samt utsikt över omgivningarna.

- Privat urbanisation, med pool och grönområden.


Punta Prima är ett starkt växande område. Både när det gäller bostäder men framför allt inom affär och resturangbranchen. Allt har du inom gångavstånd banker, restauranger, stormarknader, busshållplats. Bra bussförbindelse till Torrevieja  C samt till sjukhuset. Välkommen på visning!Punta Prima 

Punta Prima befinner oss i ett av de populära områdena runt Medelhavs kusten, strax söder om Torrevieja. Ett livligt område med ett stort utbud av restauranger och butiker, nära till stränderna där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt.

Stränder, promenader, butiker och restauranger med havet som tema.

Nära till flera restauranger som ligger längs havsbandet, på shoppingcentret Punta Marina har du banker, apotek inom gångavstånd. Det populära shoppingcentret La Zenia Boulevard ligger endast ett per kilometer bort. Här finns många butiker och restauranger. Man tar sig enkelt in till Torrevieja med buss om man vill ha stadsmiljö.

Golf och Tennis

Inom räckhåll har du tennisklubben på Los Balcones med många banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar går till Torrevieja med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 40 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av längs havet, härligt aktivt umgänge med familjen.