Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 


Taklägenhet MilPalmeras

SÅLD!

Pris 268.000 € 


Referens: R108     

Byggår: 2018

Byggyta: 77 m2

Takterass: 66 m2

Balkong: 12 m2

Våning: 2 av 2   

Sovrum: 2   

Bad: 2         

Upplåtelseform: Ägarlägenhet     

Avgift mån: 30€

Skatt per år: 260€  

Avstånd till havet: 400 m


Härlig lägenhet med takterass, 400 m från den populära och underbara stranden Mil Palmeras.

Lägenheten är mycket fräsch, med två sovrum och två badrum. Rymligt vardagsrum/matsal.

Kök på 35 m2 med en italiensk desig. 

Den har också en 12 m2 balkong mot poolområdet och 66 m2 takterass med fantastisk havsutsikt. Terassen är möblerad och med en markis som ger härlig skugga när solen står mitt på himlen.

Huset säljs fullt möblerad, med luftkonditionering och högsta kvalitet. 

Lägenheten har en imponerande urbanisering med två poolområden, ett utomhusgym

och vilo-och avkopplingsområden.


Nära fritidsområde och utbudet vid MilPalmeras beach.


Välkommen på visning!Mil Palmeras/Torre de la Horadada 

Om du letar efter en lugn semester i solen är Mil Palmeras orten för dig. Mil Palmeras är känd för sina sandstränder och rent, klart vatten och är en typisk spansk badort.

Playa de Mil Palmeras har alla vanliga bekvämligheter som solstolar, solskydd att hyra, pedallos, vattenskoter, barer, volleyboll, duschar och WC (toaletter).

Mil Palmeras beach är definitivt en av de bästa stränderna längs Orihuela Costa-kusten med god ren sand och rent vatten i Medelhavet.

Mil Palmeras ligger mellan Dehesa De Campoamor och Pilar de la Horadada och väldigt lättillgängligt från N-332 kustvägen.

Den idealiska platsen att vara på när vädret är soligt som det normalt är här.

Mil Palmeras betyder bokstavligen tusen palmer. Mil Palmeras är en lugn kuststad som riktigt kommer till liv under sommarmånaderna.

Här finner du god mat och dryck till bra priser.

Torre de la Horadada:

Med sin närhet till havet och den mysiga marinan tillsammans med det lilla by-torget är området mycket populärt. Här har man promenadavstånd till restauranger och butiker samt med bil en kort tur på under 15 minuter till La Zenia Boulevard när du önskar ett livligare utbud

Strandliv och havsnära promenader samt historiska monument.

Kommunen nyligen skapade från dess segregering av Orihuela 1986, som består av den urbana kärnan i inlandet och en stad i kusten bildad av Mojón, Mil Palmeras och Torre de la Horadada, där det finns en marina . I norr och vid Sierra Escalona finns urbaniseringen av Pinar de Campoverde, bostadsområde med kvalitet, där det finns rekreationsområden och möjligheter att vandra genom två sträckor, en av fyra kilometer och som ligger inom av urbaniseringen, och ytterligare en av tio kilometer och det slutar vid El Río stranden. Det är en kommun som främst kännetecknas av dess 5 km av allmänt välbevarade stränder, bland annat bör vi markera El Mojón Beach (i El Mojón); Las Higuericas Beach, Las Villas Beach, El Puerto Beach, El Conde Beach, Los Jesuitas Beach och Calas de Rocamar (i Torre de la Horadada); och Playa del Río, Playa Mil Palmeras och Playa Vistamar (i Mil Palmeras). Du kan njuta av och köpa trädgårdsprodukter av mycket god kvalitet. Det rekommenderas att besöka det arkeologiska-etnologiska museet Gratiniano Baches ligger i C / Carretillas 19, liksom de romerska stenbrott vid foten av floden Beach i Mil Palmeras, bredvid mynningen av Seco-floden.

Golf:

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation:

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 55 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats.

Familjeliv:

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggning kommer att anläggas i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen.