Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: 


SÅLD!!!

Pris 00.000 € 
Mysig studio 300 m från stranden i La Mata.

- 27 m2 fördelat på:

- vardagsrum

- amerikanskt kök

- komplett badrum

- 7 m2 stor terass

- söderläge

- utsikt över den gemensamma poolen.


Här bor du tryggt och lugnt i ett av de vackraste bostadsområdena i La Mata. Viñamar V.

Urbanicationen har en gemensam pool. Ligger några steg från den fina strandpromenaden med ett stort utbud av resturanger, barer och cafér.

All service finns i området, onsdags marknaden, bra bussförbindelser samt några minuters bilfärd från den kända citronmarknaden varje söndag.

La Mata har verkligen rustats upp och är oerhört populärt. Perfekt för semester.Välkommen på visning!La Mata

La Mata stranden är en av de mest omtyckta och längsta stränderna i området och sträcker sig ca. 2,5 km längs det turkosfärgade medelhavet. La Mata är väl etablerat med stort utbud av restauranger, butiker och den mysiga marknaden.

Strandpromenaden har renoverats 2020 så här kan du tryggt vandra längs havet eller sätta dig vid någon av de många uteserveringarna och njuta av hav och sol. Här finns stor potential att hyra ut sin bostad hela året för den som så önskar.


La Mata ligger längs kusten i den nordöstra delen av Torrevieja. Buss kommunikationerna är mycket bra året om, samt bra anslutning till N322 med bil. Här har du också flera gröna parker samt den stora nationanlparken Laguna La Mata med fina stövområden.


Kommunikationer

Ca. 30 minuter till Alicante flygplats. 5 minuter till Torrevieja centrum. 5 minuter till Guardamar. Bra bussförbindelser till centrum.