Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien


Duplex Radhus i Los Balcones -SÅLD-

€ 


Referensnummer: 129 G  

Byggår: 1996     

Sovrum: 3     

Bad: 1     

Byggyta: 70 m2     

Tomt: 145 m2

Upplåtelseform: Ägarlägenhet 

Avstånd till havet: 3000 m    

Gemensamavgift: 25€ / mån

IBI skatt: 175 € / år   


Litet mysigt 2-plans radhus/duplex, "gavel" i lugna Los Balcones med tre sovrum ett bad, takterrass, ett rymligt förråd samt trådgård med fruktträd.  

Hela bostaden i bra skick men delar behöver uppdateras. Renoverat kök rustik bardisk samt inglasat uterum i anslutning till salongen. Två av sovrummen är belägna i markplan, varav ett används som kontor med helt nya garderober. Det tredja sovrummet finner du på övre plan med direkt access till takterrassen. Säljs delvis möblerat.

Stor AC/Värmepump som klarar hålla undervåningen i behaglig temperatur året om.

Här har du en privat utemiljö med stor muromgärdad trädgård i västerläge.

Förutom takterrassen på övre plan finns möjlighet till en mindre takterrass ca 12 kvm i plan 2. Total tomtyta ca 145 kvm.

Här har du mangoträd som bär frukt, cypresser och små palmer.

Fristående rymligt förråd för cyklar och andra större inventarier samt ett äldre utekök med kokmöjligheter.

Här bor du tryggt och lugnt med många fastboende trevliga grannar både spanjorer och blandade nationaliteter.

Urbanisationen har underbara grönområden  2 pooler varav en med saltvatten, nyrenoverade under 2020.

Det är gångavstånd till 2 matbutiker, nya shoppingcenter är under uppbyggnad i närområdet. Bra bussförbindelser in till Torrevieja centrum hela året.

Till havet är det ca 3 km, och går fint att cykla till.


Välkommen på visning!Los Balcones 

Los Balcones, ett uppvuxet etablerat område med villor, radhus och lågbyggda lägenheter. Kuperad terräng och prunkande grön växtlighet strax söder om Torrevieja. Ett område med de flesta fastboende året om, ett stort utbud av restauranger och butiker, några kilometer till havet där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Angränsar till Los Altos och La Florida.


Los Balcones tillhör de exklusivare områdena runt Torrevieja, och ligger strax söder om Torrevieja. Ett trevligt område med ett stort utbud av lokala restauranger, barer och butiker. Flera större befintliga restaurang och köpcenter center i närheten samt att det byggs två nya affärsområden. Till stränderna tar du dig snabbt med buss eller cykel, där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Med en kort tur på några minuter når du La Zenia Boulevard när du önskar ett livligt utbud.


Här har du tennisklubben på Los Balcones med ett flertal banor, instruktörer etc, För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv...


Bussar går till kontinuerligt till Torrevieja centrum med vidare anslutning norrut till Alicante och även söderut till flera av byarna. Med bil eller taxi kan du räkna med ca. 45 minuter till Alicante flygplats alt. till Murcia flygplats.


Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Go-Kart bana finns i grannområdet samt att det finns fina promenader med härlig utsikt, här kan alla koppla av med familj och vänner.