Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: G23


Radhus i La Marina

Pris Reserverad


Referens: G23     Byggår: 1987     Sovrum: 1     Bad: 1     Byggyta: 34+23 m2     Våning: -   

Upplåtelseform: Ägarlägenhet     Avgift mån: 0     Avstånd till havet: 3000 m


Mysigt litet radhus i lugna La Marina med vardagsrum öppet kök, ett sovrum och ett bad.

2 privata terrasser, en i soligt sydläge, den andra i skuggan mot nord.
Området har en mängd olika restauranger, butiker och center. Urbanisation La Marina har åter blivit attraktivt bland många, samtidigt som nybyggnationen av villor i området San Fugencio kommit igång på allvar vilket visar att man satsar och fortsätter expandera området till en härlig mix av nytt och gammalt.
Radhuset är i välbevarat skick och består av ett sovrum med privat terrass och grillplats, ett rymligt badrum med dusch, ett öppet vardagsrum med barkök i anslutning till den stora terrassen i sydläge. Inkluderat är vitvaror samt möbler.
All service finns i området.
Här kan du njuta av medelhavsklimatetet i lugn och ro samt med bara några minuters bilfärd komma till de vita stränderna runt La Marina.
Ca. 15-20 minuter med bil från Alicante flygplats.
Kontakta oss idag för visning.

Här bor du tryggt och lugnt med många fastboende grannar både spanjorer och blandade nationaliteter.

Till havet är det ca 3 km, och går fint att cykla till om du har bra kondition.


Välkommen på visning!La Marina 

La Marina urbanisering är ett uppvuxet etablerat område med villor, radhus och lågbyggda lägenheter. Kuperad terräng och prunkande grön växtlighet strax söder om Alicnte och Santa Pola. Ett område med de många fastboende året om, ett stort utbud av restauranger och butiker och litet centrum. Här har du endst några kilometer till havet där du kan njuta av behagliga badtemperaturer stora delar av året. 


La Marina tillhör en av de äldre etablerade områdena runt Alicante och ligger någonmil söder om Santa Pola. Ett trevligt område med ett stort utbud av lokala restauranger, barer och butiker. Flera större befintliga restaurang och köpcenter center i närheten samt att det byggs ut nya områden. Till stränderna tar du dig snabbt med buss eller cykel, där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt. Med en kort tur på cirka 20 minuter når du Alicante internationella flygplats.


Med bil når du några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området.


Gott om grönområden och parker. För motorheads finns Go-Kart bana 5 kilometer bort,här kan alla koppla av med familj och vänner.