Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: G109


Studio La Veleta, Torrevieja

Pris SÅLD €


Referens: G109

Byggår: 

Byggyta: 30 m2

Balkong: 5 m2

Våning: 3 av 3

Hiss: Ja

Bad: 1

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per år: 150€

Skatt per år: 101€

Avstånd till havet: 200 m


En härligt ljus och solig studio ett stenkast från havet i södra delen av Torrevieja. Perfekt för dig som vill spendera tid under den spanska solen i ett underhållsfritt boende med låga kostnader. Här har ni ett öppet sov/vardagsrum med köksdel smakfullt renoverat kök samt ett nyrenoverat bad. 
Garageplats går att köpa till. 


Området ligger precis vid havet med härliga promenadstråk samt att området har en mängd olika restauranger, butiker och center inom gångavstånd. Goda bussförbindelser in till Torrevieja centrum ett par gånger i timman. 
Huset är i välbevarat skick, betalpool finns i området dock ingår den inte i urbaniseringen.
All service finns i området.
Här kan du njuta av medelhavet i lugn och ro bara en minuts promenad ner till havsbandet. 


Ca. 40 minuter med bil till Alicante flygplats.
Kontakta oss idag för visning.

Här bor du tryggt och lugnt med många fastboende grannar både spanjorer och blandade nationaliteter. Till havet är det ca 200 m.


Välkommen på visning!Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante (ca 40 min med bil) samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!