Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: G107


Taklägenhet La Veleta, Torrevieja

Pris -Såld-


Referens: G107

Byggår: 

Byggyta: 85 m2

Takterass: 35 m2

Balkong:  9,5 m2

Våning: 3 av 3

Hiss: Ja

Sovrum: 3,5

Bad: 1,5

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per år: 349€

Skatt per år: 202€

Avstånd till havet: 200 m


En härlig takvåning ett stenkast från havet i södra delen av Torrevieja. Här har ni ett stort härligt vardagsrum med öppet kök, 3 sovrum med möjlighet till 4, ett bad samt toalett på övre plan. Större delen av lägenheten är fint renoverad:
Kök, bad 1, nya golv, maskiner, vitvaror, varmvattenberedare, elekriska jalusier, dubbelglas fönster, nya garderober, nya 2 x AC etc.

2 privata terrasser: en stor takterrass med infraröd bastu, samt en inglasad terrass i anslutning till salong och köket. Garage går att köpa till. 


Området ligger precis vid havet med härliga promenader samt att ni har en mängd olika restauranger, butiker och center inom gångavstånd. Goda bussförbindelser in till Torrevieja centrum ca 10 minuter bort. 
Huset är i välbevarat skick, pool finns i området dock ingår den inte i urbaniseringen utan är en så kallad betalpool.
All service finns i området.
Här kan du njuta av medelhavet i lugn och bara en minuts promenad ner till havsbandet. 


Ca. 40 minuter med bil till Alicante flygplats.
Kontakta oss idag för visning.

Här bor du tryggt och lugnt med många fastboende grannar både spanjorer och blandade nationaliteter. Till havet är det ca 200 m.


Välkommen på visning!Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante (ca 40 min med bil) samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!