Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: G102


El Chaparral. Fräch studio lägenhet med 1 badrum. 

Pris 44.000€

Byggår: 1990

Byggyta: 35 m2

Takterass: Gemensam m2

Balkong: Inbyggd m2

Våning: 1 av 3

Hiss: -

Sovrum: 

Bad: 1

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per år: 90 €

IBI skatt per år: 174 €

Avstånd till havet: 5000 m


Mysig studio i El Chaparral Torrevieja, bara 30 minuter från Alicantes flygplats. Här har du ett stort vardagsrum och ett trevligt kök med nyare vitvaror och ett badrum med dusch och tvättmaskin.
Gemensam takterrass för sol hela dagen, här kan du njuta av utsikten över den gröna naturen sjöarna och en glimt av de mäktiga bergen i bakgrunden.
Fastigheten är belägen på första våningen, och har ett inhägnat cykelförråd utanför.


På gångavstånd har du matbutiker, shopping och restauranger i området. El Chaparral är ett lugnt bostadsområde, granne med Laguna de La Mata (100 m), som kallas Parque Natural de Torrevieja med ett rikt djurliv och många promenadstråk och cykelvägar. Det finns små trevliga ställen som serverar luncher och buffé, här finns också caféer och barer i närhete.
Bra bussförbindelser till och omkring Torrevieja året runt.

10 minuters bilresa till Medelhavs stränderna och Torrevieja centrum.

Ca 30 minuters bilresa till Alicantes flygplats.


Välkommen på visning!


Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante (ca 40 min med bil) samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!