Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: G101


San Luis. Nyrenoverad takvåning i sydläge med 2 sovrum, 1 badrum, gemensam pool.

Pris 94.500€

Byggår:

Byggyta: 55 m2

Takterass: 40 m2

Balkong: 5 m2

Våning: 2 av 2

Hiss: -

Sovrum: 2

Bad: 1

Upplåtelseform: Ägarlägenhet

Avgift gemensamkostnad per år: 238 €

Skatt per år: 109 €

Avstånd till havet: 4000 m


Fantastisk lägenhet med 2 sovrum, nytt kök och nytt badrum. Stor privat takterrass belägen i det gröna sköna området San Luis, Torrevieja. 


Lägenheten ligger i söderläge och har en ljus mysig salong med öppen spis, ett nytt kök installerat och även ett nytt badrum i kvalitets material. Golvvärme i salongen och badrummet. En mindre balkong 5 m2 i söderläge med mycket sol året runt. Fastigheten ligger på andra våningen med fri utsikt. Här bor du tryggt och lugnt i ett område med flera fasta grannar.


På gångavstånd har du matbutiker, shopping och restauranger i området. Det här är platsen att vara på om du vill se ljuset. Gemensam pool i området. San Luis är ett lugnt bostadsområde granne med Laguna de La Mata (300 m), som kallas Parque Natural de Torrevieja med ett rikt djurliv och många promenadstråk och cykelvägar. Det finns små trevliga ställen som serverar luncher och buffé, här finns också caféer och barer i närheten som bjuder på karaoke och livemusik.
Bra bussförbindelser till och omkring Torrevieja året runt.

10 minuters bilresa till Medelhavs stränderna och Torrevieja centrum. Ca 30 minuters bilresa till Alicantes flygplats.


Välkommen på visning!


Torrevieja 

I Torrevieja har du alla typer av service, restauranger, barer, shopping och dessutom flera vackra stränder i området. Perfekt för dig som vill ha allt på samma plats utan att behöva ta transportetras till de olika aktiviteterna.

Klimatet tillsammans med dess närhet till det turkosa Medelhavet, är två av de främsta orsakerna till att många söker sig Torrevieja. Snittet på över 320 soldagar om året bidrar till den sköna temperaturen alla säsonger, och gör området till ett av de mest populära turistmålen i Spanien och är mycket attraktivt för dem som vill köpa sig en egen plats i solen.

Saltsjöarna i Torrevieja har till stor del bidragit till det hälsosamma mikroklimat som invånarna nu åtnjuter och staden har nyligen erkänts som en av de hälsosammaste platserna i Europa.

Det är mycket goda kommunikationer, både till flygplatsen i Alicante (ca 40 min med bil) samt andra orter både norr och söder över. Båtförbindelse till ön Tabarca har du i den centrala hamnen.

Torrevieja ligger ca 50 km söder om Alicante och har strax under 100.000 fastboende invånare i kommunen. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver och har stor mix av europeer.

I övrigt finns den enorma fredagsmarknanden, öppen varje fredag året runt, som lockar med det mesta. Här kan du också njuta av härliga strandpromenader och ett par härliga marinor med många uteserveringar.

Välkommen på ett besök!