Svensk Mäklare, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Ref: G100


 Bungalow 2 sovrum, 1 bad, Pinomar Guardamar del Segura.

Pris. 69.000€  
Bungalow med gångavstånd till den fantastiska Playa El Moncayo ca 300 meter.

Med 43,5 m2 fördelat på 2 sovrum och 1 badrum, vardagsrum-matsal, utrustat kök. Renoveringsbehov.

Terass på 20 m2 som ligger i västerläge med härlig eftermiddags sol. Parkering för flera bilar direkt utanför entrèn.
Här kan du forma ett nytt härligt boende precis efter dina egna önskemål.


Gångavstånd till de fantastiska kilometerlånga vita sandstränderna El Moncayo och La Mata srax utanför Torrevieja på Costa Blanca.

Här kan du njuta av sol & bad samt mat & dryck. All service har du i närheten såsom barer, restauranger, butiker, caféer etc. Inte nog med det, här har du också närhet till den populära La Mata marknaden varje onsdag och den välkända citronmarknaden varje söndag. Bra kommunikation till Torrevieja centrum med buss. Fantastiska strövområden kring Laguna La Mata i närområdet och park Parque aromatico. Här har ni ett enkelt och bra boende i perfekt läge vid Medelhavet och samtidigt riktigt bra investering för framtiden. Bra kommunikation med flygbussen till och från flygplatsen i Alicante.


Välkommen på visning!

Guadamar del Segura

När du besöker Guardamar kommer du att njuta av en unik miljö i Medelhavet. 

Med sina 11 kilometer kust kan du se stränder med fin gyllene sand och kristallklart vatten omgivet av en kustpark med sanddyner med högt ekologiskt värde.

Moncayo-stranden är en av de mest populära stränderna i området. Det finns goda möjligheter till avskildhet även vid högsäsong om man skulle vilja det. Sanden är mycket fin och havet helt underbart. Det är en 2 kilometer lång strand omgiven av sanddyner och en omfattande tallskog. Den ligger mellan Guardamar och La Mata-stranden, som det går att gå till längs vattenbrynet.

Stranden i Guardarmar är en fortsättning av El Moncayo och ligger i stadsområdet i närheten av Parque de la Reina. Stranden har direkt tillgång från strandpromenaden och har alla typer av tjänster, såsom restauranger, strandbarer, hängmatta uthyrning och andra strandaktiviteter.

I Guardamar kan du njuta av eller utöva vattensporter, vandra, rida, cykla, spela golf eller besöka historiska och förhistoriska platser av stort intresse.

Flera fantstiska golfbanor finns att välja bland i Alicante regionen. La Marquesa Golf ligger 5 km från Guardamar. 

25 km till Alicante flygplats.Kommunikationer

Ca. 30 minuter till Alicante flygplats. 10 minuter till Torrevieja centrum. 5 minuter till Guardamar. Bra bussförbindelser till centrum.